Minu ambasadorka - Dijana Rose

0 komentarjev

Predstavljamo vam Minu ambasadorko, Dijano Ćoralić, ki jo mnogi poznate kot lepotno, modno in lifesteyle blogerko. Na svojem blogu http://dijanarose.com ter socialnih omrežjih nas dnevno navdihuje s iskrenimi zapisi o življenju, modi ter lepoti.

 

Skozi profesionalno pripravljene vsebine je mogoče zaznati tudi njeno notranjo lepoto in ravno to je po našem mnenju nekaj, kar še posebej navdihuje in vleče vzglede. Dijana za nas predstavlja pravo poosebljenje blagovne znamke Minu, v okviru katere si prizadevamo, da naše kupce iz vse Evrope dnevno navdušujemo z lepoto in kvaliteto našega posteljnega programa, za katerim stojimo z ekluzivno garancijo na zadovoljstvo.

Preverite kaj nam je zaupala v kratkem intervjuju.

Dijana, od kje črpate inspiracijo za vaše objave in kaj menite, da najbolj prepriča vaše sledilce in bralce bloga?

Inspiracija za pisanje v veliki meri izvira iz moje notranjosti, začutim, napišem in  delim s svetom. Objave v povezavi z življenjem, nasveti, motivacijo inmizkušnjami, mi padejo na pamet ravno, ko sem v pogonu, zakopana v delu ali v igri z otrokoma. Druge objave, kot so lepota in moda, pa nastanejo s trigerjem iz okolja. Vsak zapis je zapisan na najbolj možen preprost, iskren in čustven način. Predvsem je poudarek na iskrenosti, ter to, da ostajam zvesta sama sebi, in ne pišem po želji naročnikov. Zato verjamem da sta iskrenost + avtentičnost glavna razloga, ki prepričata moje sledilce in bralce.


Vemo, da ste nedavno tega zamenjali redno službo in se posvetili ustvarjanju vsebin na vašem blogu. Kako dolgo ste premišljevali o tej odločitvi? Kaj bi svetovali blogerjem, ki se soočajo s podobno dilemo?


Odločitev kot osebi ni bila lahka, še manj pa kot mamici dveh otrok. O tej odločitvi sem premišljevala cca 2 meseca, in za mano je bilo veliko neprespanih noči. Vedno sem bila pozitivno usmerjena in drzna pri odločitvah v življenju, zato sem se tudi odločila za ta drzni skok, ki se je izkazal za najboljšega po dolgem času. Moj nasvet osebam s podobno dilemo je, da verjamejo vase in skočijo. Naredite ta skok, ki vam bo spremenil življenje, in polepšal vsak dan.

Spanje vam je kot mamici dveh malčkov zagotovo zelo pomembno. Kako dober je vaš spanec? Imate kakšen nasvet za tiste, ki jih muči nespečnost? Res je, enkrat ko postaneš starš od vseh stvari najbolj pričneš pogrešati spanje. Hvala bogu, da otroci večjih težav s spanjem niso imeli, in tudi sedaj ko sta večja, pridno in lepo spita celo noč. Vendar je kljub temu, potrebno po skrbeti za kvaliteten spanec. Veliko ljudi se sooča z nespečnostjo, in moj prvi nasvet bi bil, da omilijo stres, in se zvečer posvetijo sebi (tuširanje, meditiranje). V spalnici naj si ustvarijo prijetno vzdušje, da jih kot prostor posrka vase in se izgubijo v udobju in spancu.


Imeli ste priložnost testirati Minu posteljnine ter ostale izdelke. Kaj vas je pri tem najbolj prepričalo oz. kaj bi v zvezi s tem želeli sporočiti ostalim?


Minu posteljnine sem spoznala Novembra lani, kar pomeni, da sem zvesta uporabnica že cca 7 mesecev, in od takrat drugih znamk posteljnin v moji omari ni. Spadam v skupino žensk, ki rade poskrbijo za dom, ter zagotovijo sebi in bližnjim le najboljše. Kaj me je toliko pritegnilo pri Minu posteljninah? Odličen izbor, kar se nanaša na kroje, barve in samo kvaliteto posteljnin. Pestra izbira raznih dimenzij in vzorcev mi nudi možnost, da z njimi ustvarim dekoracijo v prostoru. Zelo pomemben razlog je pa tudi občutek. Občutek, ko se zvečer po napornem dnevu uležem v mehko, zračno in udobno posteljnino, ki se zlije z mojim telesom in mi pričara nasmeh na obraz. Občutek, ko se zjutraj zbudim,kot da bi bila na cvetličnem polju ali na oblakih. Ravno tako otroci obožujejo svoje posteljnine, jaz kot mama pa sem seveda srečna z njimi in pomirjena, ker vem, da spijo na kvaliteti, ki ni niti malo škodljiva.

p.s. Dijana prisega na kolekcijo Scent of Nature, ki je izdelena iz 100% organskega bombaža, hkrati pa vsebuje tudi naravne dišave, ki bodo v vaši spalnici ustvarile posebno atmosfero. Prebujajte se v objemu narave.

 

Komentiraj

Komentarji so pregledani pred objavo.
Na Minu.si uporabljamo piškotke, za zagotavljanje najboljše nakupovalne izkušnje. Brez skrbi, ne redijo :)
You have successfully subscribed!
This email has been registered
ico-collapse
0
Zadnje ogledano
ic-cross-line-top
Top
ic-expand
ic-cross-line-top