Posteljnina kot pomoč prizadetim v potresu

0 komentarjev

Šokantno in pretresljivo leto, ki nas je zapustilo, je pustilo pečat na prav vsakem posamezniku. Vsakega se je dotaknilo na drugačen, svojevrsten način.

V  prejšnjem letu nas je pretresala epidemija novega korona virusa Covid-19, številni so ostali brez zaposlitve, številna podjetja se borijo z mislijo o tem, kako nadaljevati poslovanje, mnogi so se borili in preskakovali ovire, ki nam jih je namenjalo leto 2020. To pa še zdaleč ni bilo vse, kar nam je namenilo prejšnje leto.

potres_bolnišnica_Sisak_minu_posteljnina_donacija

 

Proti koncu leta so se tla še pošteno zatresla. In to ne zgolj enkrat. V Sloveniji smo lahko izjemno srečni, ter hvaležni, da nismo utrpeli večjih posledic. Žal naši sosedi na Hrvaškem niso imeli takšne sreče. Zgodila se je nepojmljiva naravna nesreča, zaradi česar se je v nas premaknilo to, kar nas vodi že od začetka – sočutje.

Preteklo leto nam je pustilo enega izmed večjih pečatov, zaradi česar smo še bolj hvaležni za to, da smo uspeli prekrmariti čez burno dogajanje prejšnjega leta. Družbi želimo vrniti vsa dobra dejanja s sporočilom, da nihče izmed nas ni sam. Od ustanovitve našega podjetja naprej smo iz srca pomagali na področjih, kjer smo lahko. Skozi leta našega poslovanja donirali sredstva številnim posameznikom in institucijam kot so: Namesto pike vejica, Upornik, Dom ostarelih občanov.

V novo leto vstopamo polni hvaležnosti, sreče, ljubezni. Z največjim upanjem na boljši jutri želimo to deliti z vami, zaradi česar smo se odločili, da po najboljših močeh pomagamo ljudem, ki so utrpeli hude posledice zaradi naravne katastrofe - potresa, ki je dodobra pretresel Sisak in Petrinjo.

Odločili smo se za donacijo Splošni bolnišnici dr. Iva Pedišića v Sisku, ki je utrpela veliko škodo in se vsakodnevno bori z grozovitimi posledicami naravne katastrofe. Toplo nam je pri srcu, ker lahko pristopimo na pomoč tistim, ki jo v tem trenutku resnično potrebujejo. Podarili smo številne posteljnine ter brisače brez katerih so ostali v potresu, brez njih pa bolnišnična oskrba praktično ni mogoča. Posteljnina, ki bo grela in zagotavljala miren spanec pacientov je prav posteljnina Minu.

Komentiraj

Komentarji so pregledani pred objavo.
Na Minu.si uporabljamo piškotke, za zagotavljanje najboljše nakupovalne izkušnje. Brez skrbi, ne redijo :)
You have successfully subscribed!
This email has been registered
ico-collapse
0
Zadnje ogledano
ic-cross-line-top
Top
ic-expand
ic-cross-line-top