0 komentarjev / Objavljeno dne od Minu ekipa

Pranje

Prvi korak je, da posteljnino ki jo nameravate shraniti do naslednje sezone operete. Tako boste zagotovili, da bo čista in sveža ko jo naslednjič uporabite.

Skrinja za shranjevanje

Zakaj bi posteljnino shranjevali na podstrešju, v shrambah ipd.? Predlagamo, da si omislite skrinjo za shranjevanje, ki jo umestite tik ob konec vaše postelje ali pa kje drugje v spalnici. Naj služi kot dekorativno funkcionalen kos pohištva. Če nanjo položite blazine je lahko odlična sedalna površina. Bodite izvirni, ni nujno da kupite popolnoma novo skrinjo, lahko jo naredite tudi sami, tako da preuredite stari kos pohištva.

Investirajte v vakuumske vrečke

Vakuumske vrečke vam bodo pomagale prihraniti prostor. S praktičnimi vakumskimi vrečami za shranjevanje posteljnine namreč prihranite tudi do 75% prostora. Hkrati bodo vašo posteljnino zaščitile pred vodo, vlago, umazanijo, insekti in plesnijo.

Plastični zabojniki

Ponudba plastičnih zabojnikov s pokrovnom je velika.  Zabojniki so idealna rešitev, če nimate dovolj prostora ali pa nimate skrinje v katero bi shranili vso sezonsko posteljnino. Enostavno jih lahko potisnete pod posteljo ali pa odložite v omari, shrambi,.. Platičen zaboj bo preprečil, da bi posteljnina prišla v stik z vodo, vlago, plesnijo,prahom ali ineskti.

0 komentarjev

Komentiraj

Komentarji so pregledani pred objavo.