Svilena prevleka za vzglavnik Dreamwithus premium

0 komentarjev

V zadnjih letih se ljudje vedno bolj obračamo k naravi. Posegamo po naravni kozmetiki, po ekoloških čistilih, izbiramo lokalno pridelano hrano. Vse bolj se zavedamo sestave materiala, zatorej tudi za prijeten spanec izberemo posteljnino izdelano iz naravnih vlaken. Najbolj priljubljeni prevleki za vzglavnik sta bombažna in svilena prevleka. Slednja ima toliko pozitivnih lastnosti, da boste prav prijetno presenečeni.


Svila

Svila že stoletja slovi po nazivu najprestižnejše tkanine. Svilene niti so izjemno prožne, imajo lep lesk in zaradi gladkosti tkanine je svila prijetna na otip. Kitajska legenda pravi, da je svilo odkrila cesarica v svojem nasadu murv na Kitajskem. Od tam so jo v Evropo prepeljali beneški trgovci. Od tod izvira tudi ti.svilna pot. Svilo pridobivamo iz svilenih vlaken, ki se nahajajo v kokonih sviloprejk. 


ZANIMIVOST: Za 1 kg svile, potrebujemo 2,5-4 kg suhih kokonov sviloprejk.

 

svilena_prevleka_vzglavnik_dreamwithus_minu

 

Svilena posteljnina in kaj so njene prednosti

Ne moremo zanemariti dejstva, da ja svilena posteljnina zdravju najbolj prijazen material. Svila ni kemično obdelana, saj se jo barva z namakanjem v zvarek zelišč, kar povzroči, da se tkanina naravno obarva. Svila je živalski proizvod in s tem naravni proizvod, ki je popolnoma naklonjena potrebam in negi našega telesa. Svilena prevleka za vzglavnik je vse, kar potrebujemo za prijeten in miren spanec.


 

Svila preprečuje pregrevanje

Ker je popolnoma naravna in je njena struktura gladka odlično odvaja vlago iz telesa. Hkrati tudi regulira temperaturo telesa ponoči in je primerna vsem, ki se ponoči močno potite ali trpite zaradi vročinskih valov (menopavza). Svilena posteljnina je primerna tudi za mrzle zimske dni, saj odlično ohranja telesno temperaturo.


Svila kot popolni izdelek za alergike in astmatike

Svila je odporna na pršice, molje, plesen, glive, iz tega vidika je popolna izbira za vse, ki se spopadate z nevšečnostmi kot sta astma in alergija.

 

svilena_prevleka_dreamwithus_prava_svila_mulberry

 

Svila ugodno vpliva na lase in kožo

Svila vsebuje veliko aminokislin, ki pripomorejo k aktivnemu zaviranju staranja kože in ohranjajo mladosten videz kože. Koži pomaga reabsorbirati vlago s pomočjo naravnih aminokislin v svili. Izgubljena vlaga čez dan, se ponoči odlično absorbira nazaj in tako ohranja videz mlajše kože. Gladka struktura svile preprečuje, da bi se med spanjem koža začela gubati. Zato je dolgo veljala za skrivnost lepotne industrije. Blagodejno deluje tudi na lase, saj gladka struktura svile onemogoča vozlanje las med spanjem. Prav nasprotno, lase lepo zgladi in zmanjšuje razcepljenost konic.


 

Najbolj kvalitetna svila Mulberry

Minu svilene prevleke za vzglavnik so narejene iz 100% Mulberry svile, ki sodi v 6A+ kakovostni razred, kar je najvišji možni razred kvalitete na svetu. Vsebuje proteine in 18 aminokislin. Njena debelina znaša 22 mommov, kar je idealna enota v smislu kakovosti svilene tkanine. Tkanje v debelini 22 mommov ustvarja idealne pogoje za udobje med spanjem.

 

svilena_prevleka_dreamwithus

 

Da se tudi sami prepričate o vseh pozitivnih lastnostih, vam predstavljamo najprestižnejšo linijo svilenih prevlek Minu v 6 različnih barvah. Kmalu se bo kolekcija svilenih izdelkov Minu še razširila, o čemer vas bomo pravočasno obvestili.

Pobrskajte med čudovitimi barvami svilenih prevlek Dreamwithus premiumKomentiraj

Komentarji so pregledani pred objavo.
You have successfully subscribed!
This email has been registered
ico-collapse
0
Zadnje ogledano
ic-cross-line-top
Top
ic-expand
ic-cross-line-top