• Nadstrešek za vroče poletne dni

    Nadstrešek za vroče poletne dni

    0 komentarjev
    Nadstrešek še kako pride prav to poletje, kajne? Temperature samo rastejo in nič ne kaže, da se bo kmalu ohladilo. Zato ideja, da kupite nadstrešek nikakor ni slaba. Če nimate visokih dreves ali drugega zelenja, ki bi zasenčili sončne žarke si boste morali omisliti nadstrešek, senčnik ali jadro, ki bodo poskrbeli za ustrezno zaščito. Tako kot morate zaščititi sebe, je pomembno da zaščitite tudi vrtno...
  • Nadstreški za varno bivanje zunaj

    Nadstreški za varno bivanje zunaj

    0 komentarjev
    Nadstreški so del vrtne opreme, ki ima kar nekaj vlog. Poletni čas je tu in večino svojega prostega časa preživimo zunaj na prostem, na terasi, na vrtu. Potrebna je zaščita pred nepredvidljivim vremenom, spremembami vremena in temperatur in tu nastopijo nadstreški. Ne glede na to ali imate teraso ali vrt, nadstreški vam bodo ponudili zavetje. 
  • Vrtno pohištvo za popolne trenutke

    Vrtno pohištvo za popolne trenutke

    0 komentarjev
    Vrtno pohištvo nas prične mikati, ko začutimo prve sončne žarke in preidemo v toplejše obdobje. Takrat v glavi  že delate razpored kje bo vrtno pohištvo postavljeno, kam boste postavilli žar, rože in ostale dodatke. Vrtno pohištvo vsekakor pride v poštev tudi na manjših terasah.
You have successfully subscribed!
This email has been registered