• Čas je za novo vrtno pohištvo

    Čas je za novo vrtno pohištvo

    0 komentarjev
    Ko se bliža poletje, si marsikdo želi pripraviti svojo teraso za prijetne sončne dni in druženje na prostem. Prenova vrtnega pohištva in terase je odličen način, da ustvarite prijetno in privlačno okolje, ki vas bo vabilo, da uživate na prostem.
  • Pohištvo za dnevno sobo

    Pohištvo za dnevno sobo

    0 komentarjev
    Pohištvo za dnevno sobo je vedno v veselje izbirati, pa naj gre za opremljanje novo nastale hiše, stanovanja, ali pa ste se odločili za renovacijo. Pohištvo in trendi se iz leta v leto menjajo, dopolnjujejo in smo prepričani, da lahko vsakič najdete nekaj za vaš prostor. DNEVNA SOBA Dnevna soba je prostor, kjer poleg spalnice preživimo dosti časa, sami, z družino ali v družbi...
  • Svetila - več kot samo dekorativni element

    Svetila - več kot samo dekorativni element

    0 komentarjev
    Svetila ne opravljajo samo funkcijo osvetljevanja prostora, vendar so tudi čudovit dekorativni element v vašem domu. Najlepši občutek je, ko se lotimo prenove stanovanja ali hiše, ki jo lahko opremite po svojem okusu, svetila pa so sama po sebi čudovita dekoracija. 
  • Nočne lučke za prijetno spanje otrok

    Nočne lučke za prijetno spanje otrok

    0 komentarjev
    Nočne lučke bodo vašim malčkom pričarale krasno vzdušje preden se odpravijo v posteljo. Ko otroci pridejo v fazo, da pričnejo spati sami v svoji sobi, potrebujejo na začetku prestopnega koraka občutek varnosti. Zato so nočne lučke krasna izbira, kadar želite otroke pred spanjem pomiriti in jim zagotoviti varen spanec.
  • Pohištvo za vse okuse

    Pohištvo za vse okuse

    0 komentarjev
    Pohištvo je tisto, ki dom popestri in mu doda tisti končni, domači videz. Kako izbrati pravo pohištvo za vaš dom? Vsekakor je potrebno prostore opremiti tako, da se boste v domu počutili kar se da najbolj udobno in sproščeno, saj bo to vaše zavetje, prostor kjer boste preživljali vaše popoldneve po napornem dnevu, čas z družino in prijatelji. 
You have successfully subscribed!
This email has been registered