Kako izbrati kopalniške brisače? - Minu.si

Kako izbrati kopalniške brisače?

Zaradi neskončne možnosti izbire brisač, ki se ponašajo z različnimi lastnostmi, je težko vedeti, katere bodo izpolnile vaša pričakovanja. Ti nasveti in triki, ki jih delimo z vami, vam bodo omogočili nakupovanje kot pravemu profesionalcu. Preverite naše vrhunske kopalne brisače in poiščite prave za vas in vaš dom.

Preverite tkanino brisač:

100% bombaž je najmehkejši in najbolj vpojen, mehak in vzdržljiv. Torej izbirajte brisače iz 100% bombaža saj bo z vami ostal še mnoga leta. Druga opcija je mešanica bombaž/poliester: pogosto je cenejša, se hitro suši in je trpežnejša, vendar ne tako mehka, kot je to pri brisačah iz 100% bombaža. 

brisača_minu

Preverite ali ima kopalniška brisača zaključene robove

To ne pomeni, da morate brisačo poskusiti za mehkobo. Namesto tega se prepričajte, da so robovi lepo zavarovani s tesnimi, varnimi šivi - to je znak dobre kakovosti izdelave. To preprečuje obrabo in hkrati podaljša življenjsko dobo kopalniške brisače.

kopalniske_brisace_minu

Upoštevajte težo/gramaturo

Teža brisač se meri v gramih na kvadratni meter. Na splošno velja da, višja je teža, gostejša je brisača in bolj vpojna in mehka bo. Gramatura nad 400g/m2 je že tretirana kot vrhunska kakovost. Tudi brisače v območju med 500-600g/m2 so se na testih izkazale za najboljše.  Tudi vse brisače iz 100% bombaža imajo certifikat OEKO TEX standard.

Vedite, kaj iščete

To je stvar osebnih želja, vendar je vseeno tukaj velika razlika. Če želite super mehko, ultra vpojno brisačo, poiščite 100% bombaž. Če želite takšnega, ki se hitro suši in je bolj trpežen, razmislite o mešanici bombaž-poliester ali lažji tkanini z nizko gramaturo. Hkrati pa vedite, da različne tkanine se tudi različno obrabijo med pranjem, saj bolj asorbirajo vodo in se tudi dlje sušijo. 

Ne zamenjajte pa jih s brisače za na plažo, ki imajo drugačne lastnosti in so narejene malce drugače.

set_dveh_brisac_minu

Upamo, da najdete prave, vse Minu brisače so narejene iz 100% bombaža in imajo gramaturo nad 500g/m2. Najdete jih lahko po eno, in v setih po dve, štiri in osem brisač. V različnih velikostih in različnih barvah, ki se bodo lepo prilegali vaši kopalnici. Izjemna trpežnost vpojnost in hitra sušljivost omogočajo da je zanimiv dizajn kakovosten material in mehkoba tisto kar doma potrebujete.

Novice

RSS
Novoletna prenova doma - dekoracija - Minu.si
blazine dekoracija dom pohištvo

Novoletna prenova doma - dekoracija

Podpora 10DX

Prvi mesec leta 2024 je že za nami, in morda je prav zdaj čas za premislek o svojih ciljih, ki smo si jih zastavili za to...

Čas je za novo vrtno pohištvo - Minu.si
blazine dom ograja iz bambusa svetila umetna trava vrtna garnitura vrtni stoli

Čas je za novo vrtno pohištvo

Barbara Koražija

Ko se bliža poletje, si marsikdo želi pripraviti svojo teraso za prijetne sončne dni in druženje na prostem. Prenova vrtnega pohištva in terase je odličen način, da...