Dragi kupec, 

Tako kot skoraj vsaka stvar v življenju, tudi naši izdelki potrebujejo pravilno rokovanje, da vam bodo služili kar se da dolgo. Vljudno vas naprošamo, da upoštevate sledeča navodila za vzdrževanje posteljnin.

Najdete jih tudi na sami paketni embalaži, ki je sestavni del naših proizvodov.

  1. Pred pranjem temeljito preverite izdelek za morebitne napake, saj jih po tem, ko bo izdelek že opran ali uporabljen več ne bomo mogli upoštevati. V kolikor opazite morebitno napako, bodite brez skrbi. Povsem vsako reklamacijo si prizadevamo rešiti pozitivno. Upoštevajte navodila reklamacijskega obrazca, ki je priložen v paketu ali nas kontaktirajte na info@minu.si
  2. Posteljnine pred prvo uporabo temeljito operite. Priporočeno je hladno pranje do 40 stopinj (odvisno od posteljnine, točna informacija se nahaja na embalaži). Pri izdelavi posteljnin uporabljamo najkvalitetnejše tehnike digitalnega tiska, kljub temu pa se lahko kakšna posteljnina ob pranju na višji temperaturi  razbarva. Ključno je, da posteljnin ne perete na previsoki temperaturi.
  3. Priporočeno je sušenje na zraku, saj lahko določene sušilne naprave s preveč intenzivnim sušenjem poškodujejo tkanino posteljnine. V kolikor boste posteljnino sušili v sušilcu, izberite program za občutljive tkanine. Zaradi nepravilnega sušenja lahko pride do krčenja tkanine ali celo do poškodb na sami tkanini.
  4. Posteljnin ni potrebno likati oz. je le to za določene modele prepovedano. V kolikor se boste kljub temu odločili za likanje vam svetujemo, da likalnika ne polagate neposredno na tkanino posteljnine, temveč samo tkanino zaščitite z dodatno tekstilno oblogo. Pravilno vzdrževanje naših izdelkov je ključ do trajnosti, kakovosti in varne uporabe.

V kolikor imate v zvezi z navodili za vzdrževanje kakršnokoli vprašanje smo vam na voljo na info@minu.si, kjer vam bomo z veseljem pomagali.

You have successfully subscribed!
This email has been registered