Spoznajte nas

Poslanstvo naše spletne trgovine je izboljšati standarde življenja, izboljšati kakovost spanca, ter ponuditi najboljšo kvaliteto izdelkov. Ponujamo najboljše. Ponašamo se s pestro izbiro spalnega programa, med katerim prevladujejo posteljnine. Imamo največjo ponudbo posteljnin v Sloveniji, in sicer kar preko 200 modelov. Med njimi najdete modele posteljnin za odrasle, otroke in dojenčke.

Ker želimo doseči maksimalno udobje tudi izven spalnice, so za vas v ponudbi dodatki za dekoriranje ostalih hišnih prostorov, kot so kopalnica, dnevna soba, otroška soba. Zelo pomembno nam je vaše zdravje. Zato ponujamo posteljnine iz materialov, ki so zdravju prijazni. Naše posteljnine ponosno nosijo OEKO-TEX Standard 100 certifikat, kar potrjuje visoko varnost izdelkov.

Edinstvenost. Poleg posteljnin unikatnih potiskov, smo edini ki ponujamo inovativno premium linijo, ki je nastala v sodelovanju z nizozemskim vesoljskim muzejem in nizozemskimi državnimi baletniki.

Minu uspešno deluje tudi izven meja Slovenije, kjer nas podpira na tisoče zadovoljnih kupcev. Našo zgodbo pišemo vsak dan in za Vas izbiramo samo najboljše.

Ste že del naše zgodbe? Veselo nakupovanje!

 

Spletno trgovino je v upravljanje dne 14.09.2023 prevzelo podjetje 10X Global Ltd.

PODATKI PODJETJA

Ime podjetja: 10X Global Ltd.

Sedež: 2967 Dundas St West, Unit 1507 , Toronto, ON, M6P 1Z2

Davčna št. : 798 940 151 RC 0001

Poslovni račun (IBAN): BE68 9677 0302 4034 , odprt pri :

Wise Europe SA

Swift code: TRWIBEB1XXX

 

You have successfully subscribed!
This email has been registered