• Pohištvo za dnevno sobo

    Pohištvo za dnevno sobo

    0 komentarjev
    Pohištvo za dnevno sobo je vedno v veselje izbirati, pa naj gre za opremljanje novo nastale hiše, stanovanja, ali pa ste se odločili za renovacijo. Pohištvo in trendi se iz leta v leto menjajo, dopolnjujejo in smo prepričani, da lahko vsakič najdete nekaj za vaš prostor. DNEVNA SOBA Dnevna soba je prostor, kjer poleg spalnice preživimo dosti časa, sami, z družino ali v družbi...
  • Igralna podloga je pomembna za razvoj otroka

    Igralna podloga je pomembna za razvoj otroka

    0 komentarjev
    Igralna podloga je za otroka lahko hkrati dekorativni element v sobi ali pa pripomoček, s katerimi razvijajo svoje miselne in igralne sposobnosti. Kadar bo igralna podloga v sobi vašega otroka verjemite, da jim ne bo dolgčas. Že v obdobju dojenčka se otroci hitro razvijajo. Pričnejo z raziskovanjem okolice, prepoznavanjem predmetov, s tipanjem, plazenjem in igranjem z raznimi igračami. Zakaj jim ne bi ponudili nekaj...
  • Odeja je nepogrešljiv dodatek vsake spalnice

    Odeja je nepogrešljiv dodatek vsake spalnice

    0 komentarjev
    Odeja je nepogrešljiv dodatek vsake spalnice. Ne glede na letni čas, jo potrebujemo. Potrebujemo samo tisto pravo. Veliko dejavnikov vpliva na kakovost spanca, kot je življenski stil, koliko spanca dejansko si privoščimo, posteljnina, prezračevanje in vzdržvanje, a k vsemu omenjenemu pripada tudi odeja. Sama izbira odeje, kvaliteta in vzdrževanje. 
  • Postelje so namenjene spanju

    Postelje so namenjene spanju

    0 komentarjev
    Postelje so namenjene spanju, počitku, dobremu počutju. Zato izberite posteljo, ki bo ustrezala vašim zahtevam, morda zdravstvenim težavam, predvsem pa izberite postelje, ki vključujejo že vse potrebno - vzmetnica, nadvložek, višina.
  • Nočne lučke za prijetno spanje otrok

    Nočne lučke za prijetno spanje otrok

    0 komentarjev
    Nočne lučke bodo vašim malčkom pričarale krasno vzdušje preden se odpravijo v posteljo. Ko otroci pridejo v fazo, da pričnejo spati sami v svoji sobi, potrebujejo na začetku prestopnega koraka občutek varnosti. Zato so nočne lučke krasna izbira, kadar želite otroke pred spanjem pomiriti in jim zagotoviti varen spanec.
You have successfully subscribed!
This email has been registered