• Vzglavniki in prevleke

  Vzglavniki in prevleke

  0 komentarjev
  Vzglavniki se nam morda zdijo nepomembni, a je izbira pravega vzglavnika vsekakor pomembna. Vzglavniki so sestavni del postelje poleg vseh ostalih komponent, kot so  odeja, vzmetnica, posteljnina, na katerih preživimo približno  6-8 ur na noč, zato je ključnega pomena, da izberemo vzglavnik, ki nam bo ustrezal.
 • Pohištvo za dnevno sobo

  Pohištvo za dnevno sobo

  0 komentarjev
  Pohištvo za dnevno sobo je vedno v veselje izbirati, pa naj gre za opremljanje novo nastale hiše, stanovanja, ali pa ste se odločili za renovacijo. Pohištvo in trendi se iz leta v leto menjajo, dopolnjujejo in smo prepričani, da lahko vsakič najdete nekaj za vaš prostor. DNEVNA SOBA Dnevna soba je prostor, kjer poleg spalnice preživimo dosti časa, sami, z družino ali v družbi...
 • Odeja je nepogrešljiv dodatek vsake spalnice

  Odeja je nepogrešljiv dodatek vsake spalnice

  0 komentarjev
  Odeja je nepogrešljiv dodatek vsake spalnice. Ne glede na letni čas, jo potrebujemo. Potrebujemo samo tisto pravo. Veliko dejavnikov vpliva na kakovost spanca, kot je življenski stil, koliko spanca dejansko si privoščimo, posteljnina, prezračevanje in vzdržvanje, a k vsemu omenjenemu pripada tudi odeja. Sama izbira odeje, kvaliteta in vzdrževanje. 
 • Svetila - več kot samo dekorativni element

  Svetila - več kot samo dekorativni element

  0 komentarjev
  Svetila ne opravljajo samo funkcijo osvetljevanja prostora, vendar so tudi čudovit dekorativni element v vašem domu. Najlepši občutek je, ko se lotimo prenove stanovanja ali hiše, ki jo lahko opremite po svojem okusu, svetila pa so sama po sebi čudovita dekoracija. 
 • Zavese pripomorejo k boljšemu spancu

  Zavese pripomorejo k boljšemu spancu

  0 komentarjev
  Zavese verjeli ali ne lahko vaš spanec izboljšajo. Vedno znova poudarjamo, da je za kakovosten spanec zelo pomembna tema, brez motečih dejavnikov, kot so prižgane luči ali pa dnevna naravna svetloba. Strokovnjaki sami ne priporočajo, da dopustite da vas jutranja naravna svetloba prebudi, ker močno vpliva na delovanje melatonina. Svetloba delovanje melatnonina ustavi, vaš spanec pa bo posledično slabši.  Kaj je to melatonin? Je...
You have successfully subscribed!
This email has been registered